Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

August 2021

Rudersdal Idrætsanlæg i Holte tilbyder nu også udendørs fitness.

Rudersdal Idrætsanlæg på Kongevejen i Holte har netop taget deres nyindkøbte udendørs fitnessanlæg i brug. Anlægget består af 7 stk. redskaber i Stålserien, som er at finde på trekantsområdet ved indgangen til løberuten i skoven. STORT TILLYKKE til Jer og tak for ordren!

FItness A i Kolding (Bjert) tilbyder nu deres kunder træning udendørs. Fitness A har indkøbt 2 stk. Havetræner 1 i den galvaniserede udgave. Tillykke til Fitness A med de 2 bundsolide træningsstationer!

Juli 2021

Levering af flere redskaber i "Multiserien".

Vi har netop leveret flagskibet i vores Multiserie​ til blandt andre Bevtoft Borgerforening & Boligforeningen Rønneholtparken i Allerød. Der er tale om "Multitræner MAX", som er et stort universalt træningskompleks, hvor der er noget for alle og ALT kan trænes. Tilykke til de glade kunder!

Ellers kan vi fortsat melde om mange glade købere af "Havetræner 1" i vores Haveserie.

7 stk. Redskaber solgt og afsendt til Norge. Blandt andre er Haugesund Sygehus køber. God fornøjelse til kunderne i Norge.

Juni 2021

Fart over feltet ...

Alberg-Nordic leverer redskaber i "Træserien" til TAMU-Center i både Århus & Aalborg. De to centre har samlet set købt 7 stk. redskaber i den lækre Træserie, 4 stk. til Århus og 3 stk. til Aalborg. TILLYKKE med tiltaget.

Maj 2021

"Havetræner 1" finder vej til mange private haver ...

"Havetræner 1" i vores Haveserie er populær! Mange danskere har taget udendørs træning til sig og vores seneste skud på stammen er en succes. Havetræneren har således fundet vej til mange private haver og sommerhusgrunde landet over. GOD TRÆNING TIL JER ALLE !

April 2021

Vi åbner SHOWROOM i Slangerup.

Lørdag d. 3. april slog vi dørene op til vores nye showroom på Kongensgade 43a i Slangerup (3550). Vi takker de mange gæster som lagde vejen forbi til indvielsen og ikke mindst for de fine gaver og lykønskninger der blev efterladt på dagen! Værd er det da også at nævne, at vi fik solgt nogle Havetrænere (SM800, Havetræner 1) til glade og træningslystne kunder.

Marts 2021

Sindal Camping indkøber udendørs fitness til deres gæster.

​Sindal Camping i det nordlige Jylland har udvidet aktivitetstilbuddene til deres gæster. Et par redskaber i vores Stålserie giver nu besøgende mulighed for at styrketræne og motionere i det fri på Sindal campingplads. Tillykke med tiltaget og tak for ordren!

Februar 2021

2 stk. redskaber i Stålserien finder atter vej til København.

​Firmaet Gymconsult har solgt en Crosstrianer & en Rower til København. Vi takker Gymconsult for ordren og ønsker institutionen i København tillykke med de 2 lækre udendørs fitnessredskaber.

Januar 2021

6 stk. udendørs fitnessredskaber i Stålserien solgt til Grønland.

Kujalleq Kommune har støttet et projekt i Narsarsuaq og har indkøbet 6 forskellige redskaber i vores Stålserie. Redskaberne forventes opstillet i løbet af foråret 2021. Vi ønsker alle i området tillykke med redskaberne og det nye tiltag.

Oktober/November 2020

Udendørs fitness til Hjerteforeningen, Slagelse Boligselskab & Langtved ...

Hjerteforeningen Greve/Solrød har anskaffet sig 2 stk. udendørs fitness-redskaber i Stålserien til opstilling langs den lokale hjertesti. Alberg-Nordic ønsker Hjerteforeningen og borgerne i lokalområdet tillykke med tiltaget.

Langtved Bysamfund på Fyn har købt 3 stk. udendørs fitnessredskaber i Stålserien. Lokale kræfter har gennem fondssøgning skaffet midlerne til indkøbet og vil nu komme borgerne i Langtved til gode. Redskaberne vil være at finde omkring Langtved Klubhus. Tillykke!

Slagelse Boligselskab har købt 4 stk. udendørs fitnessredskaber fra vores Stålserie. Redskaberne indgår i et større udendørs aktivitetsprojekt. Vi ønsker Slagelse Boligselskab tillykke.

August 2020

Alberg-Nordic snakker om udendørs fitness på MixFM

Onsdag d. 12. August var vi inviteret i radiostudiet hos MixFM til en snak om udendørs fitness. Vi kom godt rundt omkring vores 5 forskellige serier af udendørs motionsudstyr. Vi takker MixFM for invitationen.​

Juli/August 2020

Udendørs Fitness i de private haver tager fart ...

Vort nye produkt "Havetræner 1" er blevet vel modtaget af træningslystne danskere. Mange har valgt at supplere eller erstatte fitnessabonnementet med det elegante, fleksible og prisvenlige udendørs fitness-redskab til privat brug i haven eller i forbindelse med sommerhuset. Vi ønsker alle købere tillykke og takker for ordrene. 

Juni 2020

Bevtoft Borgerforening udvider fitness-anlægget.

Bevtoft Borgerforening har anskaffet sig yderligere 3 stk. udendørs fitnessredskaber fra Alberg-Nordic og dermed udvidet sortimentet. Vi ønsker tillykke og takker for ordren.

April 2020

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye serie, "Haveserien"

Det er med stolthed i stemmen, at vi nu også kan tilbyde udendørs fitnessredskaber til privat-personer til opsætning i haven eller omkring sommerhuset. Der er tale om rigtig gode træningsmuligheder til overraskende lave priser. Besøg "Havefitness" under Produkter på hjemmesiden eller KLIK HER

Marts 2020

CADO opstiller "Multifiness MAX" i Brøndby

Firmaet CADO har solgt og opstillet vort største Multiredskab til deres kunde, Pilegården i Brøndby. Tillykke.

Januar 2020

Leverance til Hjulby Beboerforening

Tak for ordren til Hjulby Beboerforening, vi ønsker jer held og lykke med de nye fitnessredskaber.​

November 2019

Alberg-Nordic leverer udendørs fitness til Norddjurs

Vi siger Norddjurs Kommune tak for bestillingen af udendørs fitness-redskaber til opstilling i forbindelse med projektet i Ørsted.

November 2019

Alberg-Nordic leverer redskaber til Herning Sygehus

Vi takker for ordren og for samarbejdet på Herning Sygehus, Psykiatrien. Her har vi opstillet 6 redskaber fra vores Stålserie samt 5 stk. lækre hængekøjer. Vi ønsker patienter og personale tillykke med de nye faciliteter.

Oktober 2019

Alberg-Nordic overtager Scandi-Trend

Alberg-Nordic har overtaget elementer fra firmaet Scandi-Trend i Hobro. Scandi-Trend har siden 2011 gjort en markant figur på markedet for udendørs fitness i Danmark, men er lukket grundet personlige omstændigheder i ejerkredsen. Indehaver af Alberg-Nordic (Jens Alberg) var selv med til at stifte Scandi-Trend, men solgte sin halvdel fra i 2016 for at prøve kræfter med Sverige & Norge. Men nu er vi altså tilbage i Danmark også.

Alberg-Nordic ApS

CVR: 33775466

Lynghøj 6, 3550 Slangerup

Danmark

E-mail: info@alberg-nordic.dk

Telefon: 21 33 93 03

Sociale media

instagram-white​Instagram