Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Udendørs træningsudstyr og motionsredskaber forhandles

Er du på jagt efter redskaber til udendørs fitness, så er du havnet det rigtige sted !

Hos Alberg-Nordic forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af forskellige udendørs motionsredskaber til kunder i hele Danmark. Vi har siden 2011 beskæftiget os udelukkende med udendørs træning og er derfor markedsførende på dette område.

Hos os kan du finde et udendørs træningsstativ til ethvert behov

Vi forhandler mange forskellige former for udendørs motionsredskaber, så uanset hvilken del af kroppen du kunne tænke dig at træne, kan du finde redskaberne til det her hos os. Vi tilbyder blandt andet udendørs træningsudstyr til træning af:

  • Brystmuskler
  • Rygmuskler​
  • Benmuskler
  • Mavemuskler​
  • Triceps
  • Hofteled​
  • Skuldrene
  • Kredsløbet​

Vi har både udstyr, der er særligt velegnet til træning af én muskelgruppe, ligesom vi også har udstyr, der træner flere forskellige muskelgrupper på samme tid. I vores ”rehabserie” kan du også finde særlige redskaber til personer, der har brug for genoptræning, sidder i kørestol eller på anden vis har en begrænset mobilitet.

Kontakt os og få hjælp til at vælge de rette udendørs motionsredskaber

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores udendørs motionsredskaber, eller har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige træningsstativ udendørs, så hører vi meget gerne fra dig. Du skal bare ringe til os på telefon 21 33 93 03 eller skrive til vores e-mail info@alberg-nordic.dk.​​

"Vi har fået etableret et udendørs fitnessanlæg på hallens udeareal. Firmaet Alberg-Nordic stod for denne entreprise. Vi kan kun sige, at Alberg-Nordic´s produkter & service er helt i top! Alle aftaler blev nøje overholdt og hele forløbet har været fantastisk!”

- Rudegaard Idrætsanlæg
​Steen Andersen (Halinspektør)

”Vi oplevede virkelig god service & rådgivning da vi bestilte & fik leveret vores ”Havetræner Premium”, som i øvrigt er OUTSTANDING på alle måder !”

- Martin Olsen
Allerød

Kundeudtalelser​

Følg Alberg Nordic

på de sociale medier​

Alberg-Nordic er et dansk handelsfirma, som i mange år har skabt gode relationer til de bedste producenter af udendørs fitnessudstyr.

Ring til os på 70 70 70 08

facebook  instagram  youtube

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alberg-Nordic ApS

CVR​: 33775466

Lynghøj 6, 

3550 Slangerup​