Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Vi har 100% fokus på udendørs fitness & ikke alt mulig andet

Udendørs fitnessredskaber
​til ethvert behov

Er du på udkig efter udstyr til udendørs fitness? Så er du kommet til det rette sted! Hos Alberg-Nordic har vi siden 2011 beskæftiget os med udendørs fitness, herunder rådgivning, salg, montering samt projektering. Vi tilbyder et stort sortiment af udendørs fitnessredskaber i mange forskellige varianter og til alle typer af brugere.  Du kan med andre ord finde redskaber og udstyr til ethvert behov, uanset om du skal bruge et mindre anlæg til din private have eller om du er kommune der ønsker et stort motionsanlæg til den offentlige park. Vi yder en uovertruffen service & support lige fra første kontakt til dér hvor kunden står med det færdige udendørs fitness-anlæg klar til brug. Prøv os selv ...

Motionslystne danskere elsker vores unikke Haveserie !

Privat udendørs motionscenter?

​Hvem kunne ikke tænke sig at have sit eget fitnesscenter i baghaven eller i forbindelse med sommerhuset? - Nu er muligheden her!

​​

Hos Alberg-Nordic tænker vi innovativt. Vi har i samarbejde med vores  producenter udviklet et par unikke multifitnessredskaber til udendørs og privat brug. Vi motionere mere end nogensinde før og flere og flere af os rykker ud af de traditionelle fitnesscentre, hvor vi i stedet bl.a. løber og cykler. Nu kan du supplere din løbe- & cykeltur med dit eget private fitnesscenter i haven eller i forbindelse med sommerhuset. 

Åben havedøren og få skridt væk finder du dit eget private træningscenter under åben himmel. "Centret har åbent "24-7"  og du kan træne lige når det passer dig, privat & diskret. - Mere fleksibelt bliver det ikke. Endvidere er der ingen smittefare eller hygiejnemæssige udfordringer. GOD TRÆNING!

​Udvalgte referencer

"Vi har fået etableret et udendørs fitnessanlæg på hallens udeareal. Firmaet Alberg-Nordic stod for denne entreprise. Vi kan kun sige, at Alberg-Nordic´s produkter & service er helt i top! Alle aftaler blev nøje overholdt og hele forløbet har været fantastisk!”

- Rudegaard Idrætsanlæg
​Steen Andersen (Halinspektør)

”Vi oplevede virkelig god service & rådgivning da vi bestilte & fik leveret vores ”Havetræner Premium”, som i øvrigt er OUTSTANDING på alle måder !”

- Martin Olsen
Allerød

Kundeudtalelser​

Følg Alberg Nordic

på de sociale medier​

Alberg-Nordic er et dansk handelsfirma, som i mange år har skabt gode relationer til de bedste producenter af udendørs fitnessudstyr & legepladser.

Ring til os på 70 70 70 08

Hvilken kategori drejer det sig om?
Dine oplysninger
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alberg-Nordic ApS

CVR​: 33775466

Lynghøj 6, 

3550 Slangerup​