Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

FITNESS Haveserien​

"​Havetræner"

Premium

Super lækker træningsstation til mange øvelser!​

Der er desuden mulighed for finansiering.

"​Havetræner"

Standard

Super lækker træningsstation til mange øvelser!​

Der er desuden mulighed for finansiering.

EGET FITNESSCENTER I HAVEN ? Ja tak!

​Nu er muligheden her:

Herover finder du vores 2 revolutionerende udendørs fitnessredskaber til privat brug i egen have. Begge redskaber er produceret & designet til udendørs montage & anvendelse. Spar fitness-abonnementet og træningen i de ofte overfyldte & til tider uhygiej-niske fitnesscentre. Træn under åben himmel, i frisk luft & lige når det passer dig i private omgivelser. Kombinér også din løbe- & cykeltur med en omgang fitness i haven.

En havetræner er et "must have" for alle trænings-freaks! Redskaberne i Haveserien er udviklet og pro-duceret i Europa af førende producent. 

Vi danskere søger mere og mere ud i det fri for at motionere og hvad er mere oplagt end et privat fitnesscenter i din egen have? Vores 2 modeller er i udsøgt god kvalitet!

Ring gerne på telefon 21 33 93 03, hvis du har spørgsmål til dette fantastiske ​produkt.

"Vi har fået etableret et udendørs fitnessanlæg på hallens udeareal. Firmaet Alberg-Nordic stod for denne entreprise. Vi kan kun sige, at Alberg-Nordic´s produkter & service er helt i top! Alle aftaler blev nøje overholdt og hele forløbet har været fantastisk!”

- Rudegaard Idrætsanlæg
​Steen Andersen (Halinspektør)

”Vi oplevede virkelig god service & rådgivning da vi bestilte & fik leveret vores ”Havetræner Premium”, som i øvrigt er OUTSTANDING på alle måder !”

- Martin Olsen
Allerød

Kundeudtalelser​

Følg Alberg Nordic

på de sociale medier​

Alberg-Nordic er et dansk handelsfirma, som i mange år har skabt gode relationer til de bedste producenter af udendørs fitnessudstyr.

Ring til os på 70 70 70 08

facebook  instagram  youtube

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alberg-Nordic ApS

CVR​: 33775466

Lynghøj 6, 

3550 Slangerup​