Vi er specialister i

Udendørs Fitness
& Legepladser

Vi er eksperter i

Udendørs fitness udstyr

Alberg-Nordic er blandt de absolutte pionerer når det kommer til udendørs fitness. I mere end 12 år har vi på det skandinaviske marked specialiseret os i udendørs motionsredskaber. Udstyret henvender sig til alle typer af brugere og tåler vort til tider barske klima.

Vi tilbyder flere forskellige serier af udendørs fitnessudstyr. Sortimentet tæller alt fra enkeltstående fitnessredskaber, kombinationsredskaber, multiredskaber (Calisthenics), Streetworkout, Crossfit, udendørs fitness til haven, samt sports-specifikke anlæg. Redskaberne er udført i forskellige kvalitetsmaterialer heriblandt varmgalvaniseret stål samt naturkernetræ. Alberg-Nordic har ved hårdt arbejde fundet frem til markedets absolut bedste producenter, som alle er Eurpæiske. Vi har sågar eneforhandling (eksklusive rettigheder). Alle produkter er naturligvis godkendt efter EN16630-2015 (Europæisk fælles norm for permanent fastmonteret udendørs fitnessudstyr).

Fitness i det fri er let at gå til

Udendørs fitnessudstyr til alt & alle

Alberg-Nordic tilbyder naturligvis også sikre og flotte løsninger i form af underlag til den udendørs fitnesspark. Gummifliser i flere farver, gummiasfalt i flere farver (flydende gummi) samt træflis er blandt de mange muligheder.

Vi tør godt vove den påstand, at vi er Danmarks eneste & førende specialist indenfor udendørs fitness og udendørs motionsudstyr.

Når du som kunde indgår en aftale med os, er vi med hele vejen fra idé, tilbud & projektering til opstilling og aflevering af det færdige projekt. Vi er vant til at arbejde med alle typer af kunder (borgerforeninger, boligforeninger, idrætsforeninger, lokalråd, kommuner, firmaer m.fl.).

Leg udendørs

Legepladser med omtanke

Hos Alberg-Nordic brænder vi for al udendørs aktivitet og ikke mindst leg & læring. Med vores udvalg indenfor legepladser: legetårne, gynger, vipper, vippedyr, klatreredskaber, klatrestativer, legehuse, sandkasser, rutsjebaner og balanceleg har vi forsøgt at begrænse os til det bedste og nødvendige.

Vores mission er at tilbyde et overskueligt udvalg af kerneprodukter i høj kvalitet og flot design. Vort sortiment består af produkter udført i enten naturtræ eller rustfrit stål. Materialer er af højeste kvalitet og tæller blandt andet robinie, lærk, kalmar, fyr, rustfrit stål, HDPE (high density polythylen) samt HPL. Alle anvendte materialer er yderst vejrbestandige og sikrer lang og problemfri levetid. Gennem vort mangeårige virke og ved hårdt arbejde er det lykkedes os få forhandling af markedets bedste produkter fra førende producenter i Europa & Danmark.

Legeværdi og sikkerhed er af højeste prioritet. Derfor arbejder vi naturligvis altid ud fra sikkerhedsstandarderne EN1176 & EN1177. Disse standarder er din garanti for at børnene kan lege trygt & sikkert. Udover vores imponerende legeredskaber tilbyder vi også faldsikring (faldunderlag) i mange varianter. Der kan vælges mellem forskellige typer af faldsand, faldgrus, gummifliser, asfaltgummi samt træflis.

Med andre ord tilbyder Alberg-Nordic komplette legepladsløsninger.

Når du som kunde indgår en aftale med os, er vi med hele vejen fra idé, tilbud & projektering til opstilling og aflevering af det færdige projekt. Vi er vant til at arbejde med alle typer af kunder (borgerforeninger, boligforeninger, idrætsforeninger, lokalråd, kommuner, firmaer m.fl.).

Vi glæder os til også at servicere dig!