Nyheder

Seneste nyheder

November 2022

Hundested Hallen beriget med 10 udendørs fitnessredskaber.

Gribskov Kommune & frivillige kræfter i det lokale foreningsliv er lykkedes med at skaffe midler til et større udendørs fitnessområde foran Hundested Hallen. Anlægget tager udgangspunkt i vores spritnye serie fra ungarske BESTRONG og er altså det første af sin slags på dansk grund. Tillykke til Hundested Hallen og tak for samarbejdet & ordren!

Udendørs fitnessområde til Arrild Ferieby ved Toftlund.

Arrild Ferieby blev nr. 2 i rækken af heldige købere, som nu har fået opstillet en flot cirkel af udendørs fitness-redskaber fra BESTRONG (vores nye agentur). En ihærdig gruppe af frivillige borgere i feriebyen har gennem hårdt arbejde skaffet penge til dette projekt. Godt gået og et stort tillykke skal der lyder fra Alberg-Nordic.

Tak for tiltroen, samarbejdet & ordren!

Oktober2022

Udendørs fitness til Lynghøjsletten i Fjerritslev.

Grundejerforeningen Lynghøjgård har fået beriget deres vidunderlige udearealer med et udendørs fitnessanlæg. Der er tale om 3 stk. redskaber i vores populære Stålserie Standard. Tillykke og tak for det gode samarbejde!

Alberg-Nordic får endnu et fornemt agentur.

​Vi er stolte over at kunne meddele og præsentere vores nye agentur fra Ungarske BESTRONG. Firmaet & producenten BESTRONG er kendt for deres innovative produkter, høje kvalitet og ikke mindst et design i verdensklasse! Vi glæder os enormt til at markedsføre og sælge det imponerende sortiment.

September 2022

Træredskaber til Løkketoften i Vallensbæk.

Ejerlauget Rendsagerparken i Vallensbæk har på deres fællesareal fået opstillet 7 stk. udendørs fitness i vores lækre Træserie. Tillykke & tak for samarbejdet !

Juni/juli 2022

Haveserien til private fortsat meget populær.

Flere og flere ser lyset i Alberg-Nordic´s unikke Havetrænere. Vi levere et stigende antal til de danske privat kunders haver & sommerhusgrunde. Se mere her på siden under fanen Produkter (Haveserien).

Maj 2022

Psykiatrisk center Ikast køber fitness.

Tillykke til Psykiastrisk Center Nord i Ikast med det nye udendørs fitnessanlæg!

Tak for tilliden og ordren.

Januar 2022

DAB investere i udendørs fitness til beboere i Rødby.

Vi har netop afsluttet et større projekt med DAB som kunde i Kongeleddet (Rødby). Her er nu både enkeltsående redskaber fra Stålserien samt et lækkert Multiredskab med underlag af flot rødt gummi.

STORT TILLYKE og tak for samarbejdet!

December/November 2021

Mange ordre & udendørs fitness redskaber ekspederet …

Vi takker blandt andre Aller sogns borgerforening, Bostedet Pallesvej, Hillerød psykiatrisk hospital, Aktivitetscentret Lindebjerg, SOSU H København, mfl. for ordrene og det gode samarbejde !

November 2021

Tillykke til Gadbjerg IF med det imponerende fitnessanlæg.

Frivillige kræfter og hårdt arbejde har nu givet bonus i Gadbjerg. Alberg-Nordic har i samarbejde med Gadbjerg IF netop afsluttet et stort projekt bestående af mange redskaber i vores Stål- og Multiserie. Vi takker for ordren, samarbejdet & ønsker Jer et kæmpe tillykke !

Oktober 2021

Rosenholm Camping tilbyder udendørs fitness til gæsterne.

Rosenholm Camping i Hundested har netop købt og fået etableret udendørs fitnessredskaber til gavn for motionsglade campister og andre gæster. Tillykke!

August 2021

Rudersdal Idrætsanlæg i Holte tilbyder nu også udendørs fitness.

Rudersdal Idrætsanlæg på Kongevejen i Holte har netop taget deres nyindkøbte udendørs fitnessanlæg i brug. Anlægget består af 7 stk. redskaber i Stålserien, som er at finde på trekantsområdet ved indgangen til løberuten i skoven. STORT TILLYKKE til Jer og tak for ordren!

FItness A i Kolding (Bjert) tilbyder nu deres kunder træning udendørs. Fitness A har indkøbt 2 stk. Havetræner 1 i den galvaniserede udgave. Tillykke til Fitness A med de 2 bundsolide træningsstationer!

Juli 2021

Levering af flere redskaber i “Multiserien”.

Vi har netop leveret flagskibet i vores Multiserie​ til blandt andre Bevtoft Borgerforening & Boligforeningen Rønneholtparken i Allerød. Der er tale om “Multitræner MAX”, som er et stort universalt træningskompleks, hvor der er noget for alle og ALT kan trænes. Tilykke til de glade kunder!

Ellers kan vi fortsat melde om mange glade købere af “Havetræner 1” i vores Haveserie.

7 stk. Redskaber solgt og afsendt til Norge. Blandt andre er Haugesund Sygehus køber. God fornøjelse til kunderne i Norge.

Juni 2021

Fart over feltet …

Alberg-Nordic leverer redskaber i “Træserien” til TAMU-Center i både Århus & Aalborg. De to centre har samlet set købt 7 stk. redskaber i den lækre Træserie, 4 stk. til Århus og 3 stk. til Aalborg. TILLYKKE med tiltaget.

Maj 2021

“Havetræner 1” finder vej til mange private haver …

“Havetræner 1” i vores Haveserie er populær! Mange danskere har taget udendørs træning til sig og vores seneste skud på stammen er en succes. Havetræneren har således fundet vej til mange private haver og sommerhusgrunde landet over. GOD TRÆNING TIL JER ALLE !

April 2021

Vi åbner SHOWROOM i Slangerup.

Lørdag d. 3. april slog vi dørene op til vores nye showroom på Kongensgade 43a i Slangerup (3550). Vi takker de mange gæster som lagde vejen forbi til indvielsen og ikke mindst for de fine gaver og lykønskninger der blev efterladt på dagen! Værd er det da også at nævne, at vi fik solgt nogle Havetrænere (SM800, Havetræner 1) til glade og træningslystne kunder.

Marts 2021

Sindal Camping indkøber udendørs fitness til deres gæster.

​Sindal Camping i det nordlige Jylland har udvidet aktivitetstilbuddene til deres gæster. Et par redskaber i vores Stålserie giver nu besøgende mulighed for at styrketræne og motionere i det fri på Sindal campingplads. Tillykke med tiltaget og tak for ordren!

Februar 2021

2 stk. redskaber i Stålserien finder atter vej til København.

​Firmaet Gymconsult har solgt en Crosstrianer & en Rower til København. Vi takker Gymconsult for ordren og ønsker institutionen i København tillykke med de 2 lækre udendørs fitnessredskaber.

Januar 2021

6 stk. udendørs fitnessredskaber i Stålserien solgt til Grønland.

Kujalleq Kommune har støttet et projekt i Narsarsuaq og har indkøbet 6 forskellige redskaber i vores Stålserie. Redskaberne forventes opstillet i løbet af foråret 2021. Vi ønsker alle i området tillykke med redskaberne og det nye tiltag.

Oktober/November 2020

Udendørs fitness til Hjerteforeningen, Slagelse Boligselskab & Langtved …

Hjerteforeningen Greve/Solrød har anskaffet sig 2 stk. udendørs fitness-redskaber i Stålserien til opstilling langs den lokale hjertesti. Alberg-Nordic ønsker Hjerteforeningen og borgerne i lokalområdet tillykke med tiltaget.

Langtved Bysamfund på Fyn har købt 3 stk. udendørs fitnessredskaber i Stålserien. Lokale kræfter har gennem fondssøgning skaffet midlerne til indkøbet og vil nu komme borgerne i Langtved til gode. Redskaberne vil være at finde omkring Langtved Klubhus. Tillykke!

Slagelse Boligselskab har købt 4 stk. udendørs fitnessredskaber fra vores Stålserie. Redskaberne indgår i et større udendørs aktivitetsprojekt. Vi ønsker Slagelse Boligselskab tillykke.

August 2020

Alberg-Nordic snakker om udendørs fitness på MixFM

Onsdag d. 12. August var vi inviteret i radiostudiet hos MixFM til en snak om udendørs fitness. Vi kom godt rundt omkring vores 5 forskellige serier af udendørs motionsudstyr. Vi takker MixFM for invitationen.​

Juli/August 2020

Udendørs Fitness i de private haver tager fart …

Vort nye produkt “Havetræner 1” er blevet vel modtaget af træningslystne danskere. Mange har valgt at supplere eller erstatte fitnessabonnementet med det elegante, fleksible og prisvenlige udendørs fitness-redskab til privat brug i haven eller i forbindelse med sommerhuset. Vi ønsker alle købere tillykke og takker for ordrene.

Juni 2020

Bevtoft Borgerforening udvider fitness-anlægget.

Bevtoft Borgerforening har anskaffet sig yderligere 3 stk. udendørs fitnessredskaber fra Alberg-Nordic og dermed udvidet sortimentet. Vi ønsker tillykke og takker for ordren.

April 2020

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye serie, “Haveserien”

Det er med stolthed i stemmen, at vi nu også kan tilbyde udendørs fitnessredskaber til privat-personer til opsætning i haven eller omkring sommerhuset. Der er tale om rigtig gode træningsmuligheder til overraskende lave priser. Besøg “Havefitness” under Produkter på hjemmesiden eller KLIK HER

Marts 2020

CADO opstiller “Multifiness MAX” i Brøndby

Firmaet CADO har solgt og opstillet vort største Multiredskab til deres kunde, Pilegården i Brøndby. Tillykke.

Januar 2020

Leverance til Hjulby Beboerforening

Tak for ordren til Hjulby Beboerforening, vi ønsker jer held og lykke med de nye fitnessredskaber.​

November 2019

Alberg-Nordic leverer udendørs fitness til Norddjurs

Vi siger Norddjurs Kommune tak for bestillingen af udendørs fitness-redskaber til opstilling i forbindelse med projektet i Ørsted.

November 2019

Alberg-Nordic leverer redskaber til Herning Sygehus

Vi takker for ordren og for samarbejdet på Herning Sygehus, Psykiatrien. Her har vi opstillet 6 redskaber fra vores Stålserie samt 5 stk. lækre hængekøjer. Vi ønsker patienter og personale tillykke med de nye faciliteter.

Oktober 2019

Alberg-Nordic overtager Scandi-Trend

Alberg-Nordic har overtaget elementer fra firmaet Scandi-Trend i Hobro. Scandi-Trend har siden 2011 gjort en markant figur på markedet for udendørs fitness i Danmark, men er lukket grundet personlige omstændigheder i ejerkredsen. Indehaver af Alberg-Nordic (Jens Alberg) var selv med til at stifte Scandi-Trend, men solgte sin halvdel fra i 2016 for at prøve kræfter med Sverige & Norge. Men nu er vi altså tilbage i Danmark også.